Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος/ Ο Νίκος και η μικρή Αθανασία στον Μαραθώνιο της Αθήνας!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Οι Τηνιακοί έχουμε αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν παρά που μας χωρίζουν. Ζούμε σε αυτό το νησί αγαπημένοι και είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας.

Σήμερα ο Νίκος Καμολίνος μαζί με την μικρή Αθανάσια έκαναν τη τελευταία τους προπόνηση πριν το Μαραθώνιο της Αθήνας. Δεν ήταν όμως μόνοι τους. Εκεί ήταν ο Νίκος, ο Γιάννης, ο Γιώργος, ο Αναστάσης, ο Φραγκίσκος φίλοι, γνωστοί και συγγενείς.

Μπράβο Νίκο και Αθανασία, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία. Όλη η Τήνος είναι μαζί σας.

Ακολουθεί το μήνυμα του Νίκου Καμολίνου από την σημερινή ημέρα:

Τελευταία προπόνηση !!!!! Ευλογημένος που ζω σε αυτό το τόπο με αυτούς τους ανθρώπους !!! ΤΗΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Ραντεβού στο Παναθηναϊκό στάδιο!!! Ξεχωριστά όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τη @sauconygreeceκαι το @dionisisavgeris που μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να βγάζω με το καρότσι τη Αθανασία και να προπονούμαστε , το σωματείο «ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ» που βρέθηκε μαζί μας στη προπόνηση με την εκπροσωπήσω ατόμων με αναπηρία, την ομάδα που έχουμε και συζητάμε κάθε μέρα πως θα πάμε με ασφάλεια την Αθανασία στο Παναθηναϊκό στάδιο @giannisleivadaris @nikos_kritikos_moli @giorgoskalamaras@anastasisvidalis@iliasgv ,μα πάνω απ όλους και απ όλα τη γυναίκα μου @marchar_ που αν δεν ήταν αυτή μπορεί η ιδέα αυτή να μην είχε πραγματοποιηθεί ποτέ γιατί η διαδικασία είναι αρκετά δύσκολη μέχρι η Αθανασία μπει στο καρότσι!! #run_with_athanasia

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -