Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τήνος/Ολοκληρώθηκαν τα Πανηγύρια του Πάσχα

Με το πανηγύρι την Παρασκευή του Πάσχα στα Δυο Χωριά Τήνου ολοκληρώθηκαν τα γεύματα αγάπης – πανηγύρια την περίοδο του Πάσχα στο νησί της Τήνου. Την Κυριακή του Πάσχα στο Σκαλάδο έγινε η αρχή και χθες έπεσε η αυλαία.

Κυριακή του Πάσχα στο Σκαλάδο, Δευτέρα του Πάσχα στη Καρδιανή, Τρίτη του Πάσχα σε Αετοφωλιά και Στενή, Τετάρτη του Πάσχα στο Κέχρο, Πέμπτη στο Βωλάξ και χθες Παρασκευή στα Δυο Χωριά.

Παναγιώτης Μάνεσης, Οδυσσέας Τσουμπός, Ιάκωβος Σκαλκώτος, Νίκος Στεφανής και ο Βίκτωρας Παλαμάρης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όλες τις ημέρες, σε όλα τα χωριά, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Μπράβο τους! Όπως μπράβο και σε όλους τους Συλλόγους των Χωριών που διατηρούν τα έθιμα και τα μεταδίδουν στις επόμενες γενιές.

Και του χρόνου. Ραντεβού το καλοκαίρι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -