Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Ολοκληρώθηκε η καμπάνια του MJ Rent με το Χαμόγελο του Παιδιού

Ολοκληρώθηκε η καμπάνια της επιχείρησης MJ RENT A Moto με το Χαμόγελο του Παιδιού. Η καμπάνια περιελάβανε με κάθε ενοικίαση ποδηλάτου, το 10% της τελικής τιμής θα δινόταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η επιχείρηση από την Τήνο που ξεκίνησε φέτος την λειτουργίας προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε μια πρωτοβουλία που είχαμε εξαρχής θέση ως προτεραιότητα για το φετινό καλοκαίρι. Το μέλλον ανήκει και πρέπει να βασίζεται στα παιδιά. Με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε σε αυτή την συνεργασία.
Οι ορίζοντες μας είναι ανοιχτοί, προσβλέπουμε στην συνεργασία γιατί μόνο έτσι μπορούν να γίνουν πολλά και σπουδαία πράγματα.»

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -