Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Πανορμίτες Μεταλλοπλάστες και τορευτές 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 18 Αυγουστου στον Πύργο η προβολή του ντοκιμαντέρ «Επαγγέλματα που χάνονται: Μεταλλοπλάστες και τορευτές», το οποίο αναφερόταν στην πολύχρονη επαγγελματική θητεία των αδελφών Γεωργίου και Εμμανουήλ Μιχ. Καγιώργη.

Το κοινό ήλθε σε επαφή με μια τέχνη «κοντινή» πλην ελάχιστα «γνωστή», τα προϊόντα της οποίας χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή, αλλά και στη λατρευτική μας παράδοση.

Την σκηνοθεσία είχε ο ακάματος εικονολήπτης κ. Γιώργος Αλεξόπουλος, ενώ την ευθύνη παραγωγής ο υποφαινόμενος. Το ακροατήριο είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει πως οι Πανορμίτες δε διαπρέουν μόνον στα μάρμαρα και στη γλυπτική, αλλά και σε άλλους τομείς των εφαρμοσμένων τεχνών.

Συγχαρητήρια στους αδελφούς Καγιώργη στον κ. Αλεξόπουλο και το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου και στον Προοδευτικό Σύλλογο Μαρλά – Μαμάδου.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -