Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Παρουσίαση του πρότζεκτ “Κρυμμένο σε Κοινή Θέα”

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Προφορικής Ιστορίας που εκτυλίσσεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, η καλλιτεχνική ομάδα artspirators θα παρουσιάσει το συμμετοχικό έργο «Κρυμμένο σε κοινή θέα», την Τετάρτη 26/10 στις 19:00μμ.

‘Ένα παιχνίδι χαμένων ιστοριών από το χθες στο σήμερα. Ένας νυχτερινός περίπατος στα χνάρια των «άλλων»: ένα “παιχνίδι” που ξεκίνησε από τις θεματικές και αναζητήσεις του Εικονικού Μουσείου Τήνου (ΕΜΤ), και υλοποιήθηκε χάρις στην έμπνευση και την αστείρευτη δημιουργικότητα της ομάδας artspirators, σε συνεργασία με το μουσείο και τοπικούς φορείς εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ Τήνου, υπεύθυνη καθηγήτρια Αναστασία Χατζίρη).

Είμαστε περήφανοι για την πρώτη μας αυτή συνέργεια σε έργο δημόσιου χώρου που υλοποιήθηκε στην Τήνο, με επίκεντρο το ΕΜΤ. Με μεγάλο ενδιαφέρον και χαρά περιμένουμε την παρουσίαση από την Μαρία-Ανδρομάχη Χατζηνικολάου, Εικαστικό, Ερευνήτρια, Διδάσκουσα Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Επιμελήτρια του project (ιδέα-υλοποίηση). και την Σουμέλα Μακανίκα, τελειόφοιτο Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Επιμέλεια οπτικοακουστικής τεκμηρίωσης. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -