Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Τήνος/ Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση»

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Σε κλίμα ενθουσιασμού παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τήνου,  οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Τήνου»  στο δήμο Τήνου, καθώς και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  της «Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου» για την Περιφερειακή Ενότητα Τήνου.  Συγκινητική ήταν και η μεγάλη ανταπόκριση των παρευρισκομένων στο κάλεσμα για συλλογή ειδών πρώτης βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και του Βόλου.  

Η υποψήφια Δήμαρχος Άννα Μαραβέλια στην ομιλία της ανέδειξε τον χαρακτήρα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για άλλη μία πολιτική μάχη, στην οποία το μόνο πραγματικό δίλημμα είναι αν ο λαός μας την επόμενη μέρα θέλει να έχει μια από τα ίδια  -με τους υποταγμένους και εξαρτημένους σε αυτήν την πολιτική και τα μεγαλοσυμφέροντα-  ή αν θέλει να έχει δημάρχους και συμβούλους αγωνιστές, προοδευτικούς και τίμιους, όπως είναι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στηλίτευσε τη δημοτική αρχή, ασκώντας κριτική για την μέχρι τώρα πορεία της,  αλλά και  όλους  άλλους υπόλοιπους υποψήφιους μνηστήρες του Δήμου, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν διοικήσει και έχουν τα πεπραγμένα τους στην πλάτη τους και οι οποίοι εν όψει εκλογών κρύβονται πίσω από το μανδύα του ανεξάρτητου αλλά επί της ουσίας στα κύρια και στα ουσιώδη έχουν εμβληματικές συγκλίσεις. 

Στη συνέχεια ανέλυσε τη μάχη που έδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση όλη την προηγούμενη περίοδο μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, αναδεικνύοντας τα πραγματικά προβλήματα του νησιού και των κατοίκων, προτείνοντας λύσεις, φέρνοντας ψηφίσματα, ξεσκεπάζοντας όλες τις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις. Ανέπτυξε τους άξονες, τις διεκδικήσεις και τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης οι οποίες  απαντούν στις ανάγκες της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων του νησιού και για τις οποίες μόνο οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μπορούν να εγγυηθούν και να παλέψουν ότι θα βρίσκονται στην «ατζέντα» της επόμενης μέρας . 

 Κλείνοντας  κάλεσε σε συμπόρευση ακόμη και όσους δεν συμφωνούν σε όλα με τη Λαϊκή Συσπείρωση, συμφωνούν όμως στο κύριο: στην ανάγκη οργανωμένης δράσης για τη διεκδίκηση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα του δήμου, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας και στην προοπτική μιας φιλολαϊκής ανάπτυξης, στον αντίποδα της κυρίαρχης βάρβαρης πολιτικής. 

Στις 8 Οκτώβρη ρίχνουμε κόκκινο στο γκρίζο που μας περιβάλλει και στο μαύρο που μας ετοιμάζουν!!  Δυναμώνουμε παντού τη Λαϊκή Συσπείρωση σε κοινότητες, δήμους και Περιφέρειες.

Για 100% εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, των εκάστοτε κυβερνήσεων που τη διαχειρίζονται, στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές που συναινούν στην προώθησή της.

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img