Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τήνος: Πίστη για αύξηση των εσόδων εφέτος

Με ρυθμούς που ξεπερνάνε τα μεγέθη του 2019 τρέχει η τουριστική κίνηση στα νησιά των Κυκλάδων εφέτος, με τον Αύγουστο να σφραγίζει τη χρονιά ρεκόρ για αυτά, αλλά και συνολικά για τους περισσότερους ελληνικούς προορισμούς. Αυτό τουλάχιστον αποτυπώνουν σε δηλώσεις τους στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, φορείς των νησιών , με τον Αύγουστο να αποτελεί την κορύφωση του τουριστικού ρεύματος για τα ελληνικά νησιά.

Τήνος: Πίστη για αύξηση των εσόδων εφέτος

Η Τήνος εφαρμόζοντας με συνέπεια μία στοχευμένη στρατηγική τουριστικής προβολής κατάφερε να αναδειχθεί σε διαχρονικό τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος. Η εφετινή χρονιά αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της ορθής αυτής πολιτικής και της ουσιαστικής μας εισόδου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και μάλιστα για επισκέπτες με ποιοτικές, κατά βάση, αναζητήσεις.

Προσπαθήσαμε και πετύχαμε να ξεφύγουμε από τον μαζικό τουρισμό και να διεισδύσουμε στην κατηγορία του επιλεκτικού τουρισμού. Αναμένουμε αυτή η επιτυχία που υπάρχει στον αριθμό των αφίξεων να καταγραφεί και στην αύξηση των εσόδων.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/ΜΠΕ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάθε προσπάθεια από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκηση όσον αφορά το καλό του νησιού από πλευράς μου επικροτω και χειροκροτώ. Αλλά….. Σαν νησί έχουμε υποδομές για να δεχτούμε τόσο πολύ κόσμο????? Το νησί μας υποφέρει από θέμα πάρκινγκ (στη χώρα αλλά και στα χωριά) η πρόσβαση σε πολλά σημεία του νησιοιυ6ειναι δισκολη (αν και τώρα πλέον υπάρχει σωστή σήμανση για το που βρίσκονται τα χωριά μας) ωστόσο για να πάει κάποιος εκεί η θα πέσει σε λακκούβα η θα το γδαρει από σπαρτά χόρτα αγκάθια η δεν θα βλέπει λόγο των δέντρων των πικροδραφιων και από τα καλάμια. ας γίνουν ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ στην χώρα της Τήνου και από τον μπερδεμιαρο ως τον αρναδο. Τέλος οι επαγγελματίες του νιδιου να καταλάβουν ότι όλοι έχουμε ευθύνη για το αν έρθει κόσμος στο νησί μας και όταν όταν φύγουν να φύγουν ευχαριστιμενοι και όχι με ασχιμες και κακές στιγμές.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.