Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Τήνος – Προχωρά η επισκευή του δρόμου των Κιονιών

Τήνος – Προχωρά η επισκευή του δρόμου των Κιονιών

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου η  σύναψη σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Τήνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που αφορά στην εκτέλεση του έργου «Επισκευή φθορών οδοστρώματος οδού Χώρας – Κιονίων ν. Τήνου» .

Συγκεκριμένα, η παραλιακή οδός,  στο μεγαλύτερο μήκος του οικισμού των  Κιονίων, έχει υποστεί σημαντική διάβρωση και το έργο αποσκοπεί στη διόρθωση παθογενειών του παρελθόντος αποκαθιστώντας καθιζήσεις και ενισχύοντας τους τοίχους αντιστήριξης της παραλιακής οδού, τόσο με άμεσες επεμβάσεις όσο  κaι με τη διενέργεια πολυεπίπεδων μελετών  για την αντιμετώπιση της διάβρωσης της οδού.
 
Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γ. Σιώτος τόνισε : «Η ουσιαστική συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας παράγει άμεσα και συγκεκριμένα αποτελέσματα για την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της καθημερινότητας στο νησί μας. Ενώνουμε δυνάμεις και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το βλέμμα στις πραγματικές ανάγκες του νησιού μας.»
 
Σε σχετική δήλωσή της η Έπαρχος Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη τόνισε: « Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  είναι πάντα ανοικτή στις προκλήσεις – προσκλήσεις και έχει αποδείξει ότι διαθέτει την υλικοτεχνική υποδομή και τη διάθεση  προκειμένου να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα ετών που δεν χρήζει επιδερμικής αντιμετώπισης αλλά εκ βάθρων αποκατάστασης. Πρωταρχικό μέλημά μας η αναβάθμιση των υποδομών του οικισμού αλλά και του νησιού μας γενικότερα»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
8.4 ° C
8.4 °
8.3 °
83 %
13.5kmh
100 %
Κυ
9 °
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
8 °
Πε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -