Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Τήνος/Πρώτη δράση του νέου Συλλόγου “Αμπασάδα”

Με μεγάλη χαρά βιώσαμε την πρώτη μας δράση σαν σύλλογος.

Ήταν ένα γεμάτο και χορταστικό διήμερο. Ο εξαιρετικός καιρός και η Τήνος με την καλύτερη φορεσιά της έκαναν την πρωινή μας πεζοπορία με τον Μάνθο, ανάμεσα σε τόσα στοιχεία του ανθρώπινου μόχθου, αξέχαστη.

Οι εισηγήσεις στη Μοσχούλειο Σχολή, και τις δυο ημέρες, ήταν γεμάτες από γνώση, αλλά και από εμπειρίες, αγωνίες και συναισθήματα.Σιγουρα νιώθουμε λίγο σοφότεροι για τα αγροτικά μνημεία της Ελλάδας. Ήταν οπωσδήποτε αφετηρία όχι μόνο για προβληματισμό αλλά και για επόμενες δράσεις και συνέργειες που ελπίζουμε να αρχίσουν να έχουν και υλικό αποτύπωμα σε αυτόν τον τομέα.

Εντυπωσιαστήκαμε με τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και το έμπρακτο ενδιαφέρον για συζήτηση και προτάσεις, ακόμη και όταν η ώρα είχε πια περάσει και υπήρχε μια λογική κόπωση.

Η παράλληλη έκθεση με έργα που εμπνεύστηκαν από το αγροτικό τοπίο τα παιδιά του 3ου Δημοτικού και του Δημοτικού Λουτρών ήταν μια ακόμη πινελιά αισιοδοξίας και ομορφιάς. Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες και τη δασκάλα τους κ. Βιδάλη Ρούλα.

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε πολύ τους επαγγελματίες που προσέφεραν με μεγάλη όρεξη βοήθεια κάθε είδους ως προς τη διοργάνωση και τη φιλοξενία των εισηγητών, τους εισηγητές που μας έδωσαν την χαρά να γνωριστούμε και από κοντά καθώς και τον Δήμο Τήνου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Κλείνοντας, σε μια εποχή που η κοινή δράση είναι δύσκολη δεν μπορούμε παρά να νοιώθουμε περήφανοι που αυτή η πορεία μας εδώ και ένα χρόνο μας έμαθε να συναποφασίζουμε , να συνεργαζόμαστε και να κάνουμε κάτι για αυτά που μας απασχολούν. Μαζί λοιπόν, όλο και περισσότεροι, για τις Αμπασάδες που έρχονται…

Υ.Γ. Τις επόμενες ημέρες , θα μπορούμε να ξεκινήσουμε και τις εγγραφές μελών στο σύλλογο. Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε….

Θα ακολουθήσει όταν τα επεξεργαστούμε , βίντεο από τις εισηγήσεις και περισσότερο υλικό που θα φροντίσουμε να φτάσει σε όλους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -