Προβολή της Τήνου σε συνεργασία με την Fast Ferries

Οι επιβάτες της Fast Ferries, από σήμερα, έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν στην Τήνο μέσα από τα θεματικά videos που προβάλλονται στις οθόνες των πλοίων της εταιρείας και έχουν δημιουργηθεί για να στηρίξουν την καμπάνια «Τήνος. Η Μούσα του Αιγαίου».  

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η Τήνος, σαν μία μούσα, εμπνέει και προσκαλεί τους ταξιδιώτες να ζήσουν  μοναδικές εμπειρίες στο νησί, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να χαλαρώσουν ή να κάνουν δραστηριότητες, να ανακαλύψουν τη μαγεία της Τήνου με όλες τους τις αισθήσεις.

Η ενέργεια αυτή βασίστηκε στη συνεργασία της αντιδημάρχου Τήνου κ. Ευγενίας Αλοιμόνου με την κ. Μαρία Τζάννου. (THE STORY TAILORS) και τη Fast Ferries.

Η κ. Αλοιμόνου τόνισε ότι «…είναι σημαντικό, σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, να πράξουμε ότι είναι δυνατόν για να προστατεύσουμε την υγεία των κατοίκων του νησιού και των επισκεπτών μας και παράλληλα να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα που έχει άμεση σύνδεση με τον τουρισμό, υλοποιώντας στοχευμένες ενέργειες προβολής που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Τήνου και τις  εμπειρίες εναλλακτικών διακοπών που προσφέρουμε για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις».

Η κ. Τζάννου σημείωσε τη σπουδαιότητα της δημιουργίας ποιοτικού ψηφιακού περιεχομένου αλλά και της διανομής του μέσα από τις οθόνες και πλατφόρμες με τις οποίες έρχεται σε επαφή το κοινό που ταξιδεύει και συμπλήρωσε ότι, για την προβολή της Τήνου έχουν δημιουργηθεί 10 θεματικά videos με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους, που απευθύνονται αντίστοιχα στο ελληνικό και διεθνές τουριστικό κοινό, στηρίζονται στη στρατηγική marketing του νησιού και παρουσιάζουν το σύνολο των εμπειριών που την καθιστούν ελκυστική σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter