Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Rapid Test από το Βοήθεια στο Σπίτι

Στο πλαίσιο της θωράκισης της δημόσιας υγείας το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” θα πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού σε όσους ωφελόυμενους του προγράμματος είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν.

Η διενέργεια αυτή γίνεται κατόπιν συννενόηση των νοσηλευτών του προγράμματος με τον ΕΟΔΥ, το Κέντρο Υγείας Τήνου και τον Δήμο Τήνου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” θα μπορούν να εξεταστούν δωρεάν, στην οικία τους, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν.

Οι νοσηλευτές του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, ως κινητές μονάδες θα μεταβούν, στα χωριά που βρίσκονται αυτοί που θέλουν να συμμετασχούν και έτσι θα υπάρχει καλύτερη γνώση της πραγματικότητας σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά κυρίως καλύτερη προστασία της υγείας των συνανθρώπων μας.

Ο Πρόεδρος της Κ.ΕΠ.Υ.ΔΗ.Τ
Ιωάννης Γ. Μαρκουίζος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -