Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Σχολικοί τροχονόμοι για το διδακτικό έτος 2021-2022

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Τήνου δημοσίευσε την προκήρυξη για την πρόσληψη σχολικών τροχονόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Τήνου.

Όπως αναφέρει η προκήρυξη, πρόκειται για τρεις θέσεις που θα έχει ισχύ έως τη λήξη του διδακτικού έτους 2021-2022. Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα αν εργάζεται ή όχι, αρκεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις.

Οι ώρες απασχόλησης είναι: από 08.00 έως 08.40 το πρωί από 13.10 έως 13.40 το μεσημέρι. Οι ώρες αυτές, αφορούν στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών προς το σχολείο, μπορεί να αναπροσαρμοστούν όταν παραστεί ανάγκη, έπεται από υποδείξεις του οικείου διευθυντή.

Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176,00€ για την κάλυψη των εξόδων κίνησης του. Ο εθελοντής δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα «STOP» και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, ηλεκτρονικά σε μία μόνο από τις παρακάτω σχολικές μονάδες από, 09 Σεπτεμβρίου μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής μονάδας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -