Τήνος – Serviam Cafe & περιοδικό σχεδία

Ενημερωθήκαμε με ενδιαφέρον για τη συνεργασία που ξεκίνησε μεταξύ της Κάριτας Τήνου και του περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ». Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι συμπολίτες μας θέλοντας να προμηθευτούν το εν λόγω περιοδικό το ζητούσαν από φίλους που θα ερχόταν προς Τήνο από μεγαλύτερες πόλεις.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Πλέον οι σταθεροί αναγνώστες της «σχεδίας» αλλά και οι τυχόν νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το περιοδικό στο κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο SERVIAM CAFÉ που λειτουργεί από την Κάριτας Τήνου στα Λουτρά αντί ποσού 5€.

Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από τη πώληση του περιοδικού «ΣΧΕΔΙΑ» δίνονται σε άτομα που διαπιστωμένα έχουν εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας, είναι άστεγοι, ζουν σε αντίξοες ή/και επικίνδυνες συνθήκες.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος αναγνώστης αγοράζοντάς επομένως το αξιόλογο αυτό δημοσιογραφικό περιοδικό ποικίλης ύλης με σαφή κοινωνικό προσανατολισμό προβαίνει ταυτόχρονα και σε μια πράξη αλληλεγγύης. 

Ευχόμαστε καλή ανάγνωση είτε επιτόπου στον όμορφο χώρο του SERVIAM CAFÉ, σε κάποια όμορφη παραλία της Τήνου ή όπου ο καθένας επιλέξει!  

(για περισσότερες πληροφορίες: https://www.shedia.gr/)

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter