Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Σημερινό πρόγραμμα Εορτασμού 25ης Μαρτίου

ΩΡΑ 07:00 Τέλεση όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας. Χαρμόσυνη κωδωνοκρουσία όλων των εκκλησιών. Εωθινό από τη Φιλαρμονική του Π.Ι.Ι.Ε.Τ ανά την πόλη.

ΩΡΑ 8:00 π.μ.: Έπαρση της Σημαίας στην Πλατεία Παντανάσσης

ΩΡΑ 10:30 π.μ. : Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

ΩΡΑ  10:45 π.μ. Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης στην πόλη της Τήνου, δέηση από της εξέδρας της πλατείας Παντανάσσης και εκφώνηση του Πανηγυρικού από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Δωρόθεο Β΄.

ΩΡΑ 17:00 : Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καθολικών πόλεως Τήνου.

ΩΡΑ 17:30 :  Υποστολή της σημαίας από στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου, παράδοσή της στον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μαρκουίζο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γεώργιο Κόγκο και μεταφορά της στο Δημαρχείο.

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της  επετείου της 25ης Μαρτίου στις  Δημοτικές Κοινότητες του νησιού περιλαμβάνουν  πανηγυρική δοξολογία και μετά το πέρας της, τέλεση επιμνημόσυνης δέησης και κατάθεση στεφανιών στα κατά τόπους μνημεία των πεσόντων ηρώων, από τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων και άλλους φορείς, σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού και ιερών ακολουθιών της κάθε ενορίας.

ΦΩΤΟ/www.tinosecret.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -