Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Τήνος – Με ένα σπουδαίο γαστρονομικό γεγονός το Thama αποχαιρέτησε το καλοκαίρι

Τήνος – Με ένα σπουδαίο γαστρονομικό γεγονός το Thama αποχαιρέτησε το καλοκαίρι

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Πέντε σπουδαίοι καλεσμένοι σεφ βρέθηκαν στην κουζίνα του «Thama» στην Τήνο πριν λίγες ημέρες, στο γαστρονομικό δείπνο που οργάνωσε ο Δημήτρης Κατριβέσης, κλείνοντας με έναν ξεχωριστό τρόπο την φετινή καλοκαιρινή λειτουργία του εστιατορίου.

Στην κουζίνα του συναντήθηκαν ο Akrame Benallal (εστιατόρια Akrame 1* και Atelier Vivanda στο Παρίσι και Akrame στο Hong Kong), ο Giorgio Diana (επίσημος σεφ των The Best Chefs Awards & εστιατόριο Solaya στο Αμμάν), ο Alex Dilling (μέχρι πρόσφατα στο εστιατόριο The Greenhouse 2* στο Λονδίνο), ο Miles Watson (Pure Berlin) και ο Ebbe Vollmer (εστιατόριο Vollmers 2* στο Malmo), οι οποίοι μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση ετοίμασαν τα πιάτα τους, έχοντας ως έμπνευση την Τήνο και τα προϊόντα της. Για να γίνει αυτό εφικτό, προηγήθηκε αρκετός χρόνος επικοινωνίας με τους διακεκριμένους σεφ, ώστε να γνωρίσουν τα προϊόντα, να μάθουν για το νησί και να εμπνευστούν από αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που προσκλήθηκαν να φτάσουν λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία, να ζήσουν στον ρυθμό του νησιού και να γνωρίσουν ανθρώπους, περιοχές και να γευτούν προϊόντα.

Η σπουδαία αυτή συνάντηση στο Thama, που οργανώθηκε υπό την αιγίδα και υποστήριξη των The Best Chefs Awards και ανέδειξε τη δημιουργικότητα, την έμπνευση, και τη συνεργασία, απέσπασε ήδη από την αρχή της ανακοίνωσής της παγκόσμιο ενδιαφέρον, ενδυναμώνοντας την εικόνα της Τήνου και της Ελλάδας ευρύτερα ως γαστρονομικού προορισμού.

Το μενού προσφέρθηκε στους επισκέπτες της βραδιάς με προτεινόμενο beer & wine pairing, με κρασιά Ελλήνων παραγωγών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και με μπίρες της ΝΗΣΟΣ.

www.olivemagazine.gr

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
12.7 ° C
13.3 °
12.4 °
47 %
4.6kmh
75 %
Σα
13 °
Κυ
10 °
Δε
7 °
Τρ
8 °
Τε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -