Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Το μήνυμα του Φιλίππου Φόρτωμα για τις σημερινές εκλογές στη ΝΔ

Το δικό του μήνυμα για την σημερινή εσωτερική εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας, μεταφέρει από την Τήνο ο Βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας.

«Σήμερα η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών αποτελεί γιορτή δημοκρατίας για την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους φίλους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες που συμμετέχουν ως υποψήφιοι και καλή θητεία σε όσες και όσους εκλεγούν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τηνιακός Βουλευτής.

Οι εσωκομματικές κάλπες ανοίγουν στις 8:00 και θα κλείσουν στις 19:00. Μέσω της σημερινής ψηφοφορίας θα αναδειχθούν οι συνθέσεις στις Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ), όπως μετονομάστηκαν οι παλιές ΝΟΔΕ, καθώς και στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜΤΟ).

Επίσης θα εκλεγούν και 1.000 σύνεδροι οι οποίοι θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά συνέδρια. Υπενθυμίζεται ότι το 14ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Δεκεμβρίου όπως ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης. Σε όλη την Ελλάδα έχουν καταθέσει υποψηφιότητα 6.852 στελέχη για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -