forum_tinos

ορθοδοντικός_τήνος

Πισίνες Τήνος
Επικαιρότητα

Τήνος: Διαδικτυακές επαφές για τη διεθνή τουριστική αγορά

Με τεχνολογικές εφαρμογές και διαδικτυακές συναντήσεις ο Δήμος Τήνου προσεγγίζει τη Διεθνή Τουριστική Αγορά

Στην παροχή στοχευμένου και ποιοτικού περιεχομένου μέσω σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών στρέφεται ο Δήμος Τήνου εναρμονιζόμενος με τις νέες τάσεις της αγοράς στην Covid εποχή. Μετά τα θεματικά videos, σειρά έχουν δύο εφαρμογές που αναπτύχθηκαν για smart phones, με στόχο να βοηθήσουν τους επισκέπτες του νησιού να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες διακοπών, προσφέροντάς τους ανεξαρτησία αλλά και ασφάλεια στην περιήγησή τους.

Η κα. Ευγενία Αλοιμόνου, Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για την τουριστική ανάπτυξη, δήλωσε: «Από την έναρξη της πανδημίας δεν σταματήσαμε να εργαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Εκτός από τις ενέργειες υγειονομικής θωράκισης που είναι σημαντικό ζητούμενο, δόθηκε έμφαση στον σχεδιασμό ενεργειών προβολής ενώ παράλληλα καταρτίζεται επίκαιρο  πρόγραμμα επικοινωνίας, όπως προστάζουν τα νέα δεδομένα. Ολοκληρώθηκε η εφαρμογή για την προώθηση του εκτεταμένου δικτύου των οργανωμένων μονοπατιών μας. Δημιουργήσαμε εφαρμογή ψηφιακού τουριστικού οδηγού με ειδικούς του αντικειμένου, που θα παρουσιαστεί επίσημα διαδικτυακά τις επόμενες μέρες από το Δήμο Τήνου. Τέτοιου είδους ενέργειες αναβαθμίζουν τη στρατηγική προώθηση του τόπου μας».

-- Εστιατόριο Μαραθιά --

Πρόσφατα, ο Δήμος  συμμετείχε στην καινοτόμο δράση που υλοποιήθηκε από την MTC Group, παρουσιάζοντας το τουριστικό προϊόν του νησιού με προτεραιότητα στους πυλώνες που ικανοποιούν τις ανάγκες των τουριστών στην εποχή της πανδημίας. Εφόσον η φυσική παρουσία στην έκθεση WTM δεν ήταν δυνατή, η Δημοτική Αρχή εμπιστεύτηκε τους συνεργάτες της, επαγγελματίες στο marketing και στην τουριστική προβολή και επέλεξε μια διαφορετική προσέγγιση δημιουργώντας ειδικό video παρουσίασης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού, σε συνεργασία με την κα. Μαρία Τζάνου (The Story Tailors), η οποία συμμετείχε στις επαγγελματικές επαφές του Δήμου Τήνου μέσω zoom με δημοσιογράφους, bloggers, διαμορφωτές γνώμης και τουριστικούς πράκτορες.

Με συστηματική προετοιμασία και προγραμματισμό επαφών με αξιόλογους συμμετέχοντες, η Τήνος δήλωσε δυναμικά την παρουσία της. Οι φετινές προσεγγίσεις δεν στράφηκαν μόνο στις παραδοσιακές τουριστικές αγορές (Αγγλία και Γαλλία) αλλά εστίασαν και στο άνοιγμα νέων, με παρουσιάσεις σε δημοσιογράφους από το Ισραήλ, την Ινδία, τη Βουλγαρία και την Πολωνία.  Παράλληλα, οι συνδιασκέψεις με Ιταλούς πράκτορες  ενδυνάμωσαν τις επαφές  με την Ιταλική αγορά.

Βρείτε μας στο Instagram

Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Ακολουθήστε μας

Tinos Today

Το Tinos Today ξεκίνησε την πορεία του στα δρώμενα της Τήνου το 2013. Γρήγορα η κοινωνία του νησιού το αγκάλιασε και το έφερε πρώτο στις προτιμήσεις του Τηνιακού για την ενημέρωση και προβολή της επιχείρησης του. Σας οφείλουμε περισσότερα www.tinostoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close