Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Ξεκίνησε το έργο της επισκευής του Αγίου Φωκά

Ξεκίνησε το έργο της Επισκευή φθορών οδοστρώματος οδού Χώρας – Αγίου Φωκά Τήνου για αποκατάσταση της βατότητας αυτού. Οι εργασίες είχαν ως αφετηρία το Βρέκαστρο και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι:

ΟΜΑΔΑ Α: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Εκσκαφές, μόρφωση του εδάφους στα απαιτούμενα σημεία, αποξήλωση ασφαλτοτάπητων και στρώσεων οδοστρωσίας σταθεροποιημένων με τσιμέντο, καθαρισμός και μόρφωση τάφρου.
ΟΜΑΔΑ Β: ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ
Εκσκαφές θεμελίων, κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, προσαρμογή στάθμης
υφιστάμενων φρεατίων επί της νέας στάθμης του επισκευασμένου οδοστρώματος.
ΟΜΑΔΑ Γ: ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ
Υπόβαση οδοστρωσίας μεταβλητού πάχους, βάση οδοστρωσίας πάχους 0,10m.
ΟΜΑΔΑ Δ: ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ
Ασφαλτική προεπάλειψη, ασφαλτική συγκολητική επάλειψη, παραγωγή και διάστρωση ασφαλτομείγματος, επάλειψη ασφαλτικής στρώσεως προς χρήση επί ασφαλτικών επιφανειών, αποξέσεις υφιστάμενου ασφαλτικού οδοστρώματος

Τέλος, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τήνου αναφέρει πως λόγω των εργασιών εκτέλεσης του έργου, παρακαλούμε όπως αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις από και προς την παραλιακή οδό του Αγίου Φωκά για λόγους ασφαλείας.

Οι κάτοικοι της περιοχής παρακαλούνται επίσης όπως διέρχονται με τη μέγιστη προσοχή, πλησίον των σημείων που εκτελούνται εργασίες, για την αποφυγή ατυχημάτων.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -