Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση της Σχολής Καλών Τεχνών και της Οικίας Γ. Χαλεπά

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Τήνου έκανε γνωστή την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Τήνου με το Υπουργείο Πολιτισμού για την αναβάθμιση της Σχολής Καλών Τεχνών και της Οικίας – Μουσείου Γιαννούλη Χαλεπά.

Σήμερα υπογράψαμε την προγραμματική σύμβαση του Δήμου Τήνου με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβάθμιση της Σχολής Καλών Τεχνών και της Οικιας-Μουσείου Γιαννούλη Χαλεπά, προϋπολογισμού πλέον των 10 εκατ. ευρώ.

Μία σημαντική εξέλιξη για τον Πύργο, την Τήνο, αλλά και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας. Μία επιβεβαίωση του διακριτού χαρακτήρα του νησιού μας και της απόφασης της τοπικής μας κοινωνίας να διατηρήσει και να προβάλει αυτό τον χαρακτήρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θα ήθελα να επαναλάβω τις ευχαριστίες μου προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, τον Διευθυντή της Σχολής Καλών Τεχνών, όπως επίσης και να επισημάνω τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και σε αυτό το σημαντικό έργο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -