Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Της Αγίας Τριάδας στον Κάμπο Τήνου

Με κάθε επισημότητα Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγ. Τριάδας στον Κάμπο. Πιστοί από όλη την Τήνο, μαζί με τις αδελφές και τους πατέρες του Τάγματος του Ενσαρκωμένου Λόγου ήρθαν να τιμήσουν τον Ένα και Τριαδικό Θεό.

Τον Εσπερινό τέλεσε πανηγυρικά ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ιωάννης Σκλάβος ενώ ανήμερα συλλειτούργησαν και οι πατέρες Γεώργιος Ανδριώτης, Μάρκος Βιδάλης και οι πατέρες του Ενσαρκωμένου Λόγου.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας και κατά την τοπική μας παράδοση έγινε η λιτανεία του Παναχράντου Σώματος τους Κυρίου μας Ιησού Χριστού στα στενά του χωριού.

Οι πατέρες και οι αδελφές του Τάγματος καλλώπισαν την τελετή με την ψαλμωδία αλλά και με την παρουσία τους μέσα στον Ναό.

πΙΣ

Φωτογραφίες: Ρίτα Φιλιππούση
www.kantam.gr

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -