Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

To απόγευμα το Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας επισκεφθήκατε και στηρίξατε την προσπάθειά μας. Είναι ξεκάθαρο ότι το νησί μας έχει ανάγκη από παρόμοιες δράσεις, όχι μόνο τα Χριστούγεννα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου μας κ.Μιχάλη Βαλάκα που μας παραχώρησε το χώρο του σχολείου, την Ιωάννα Ζάρπα (Vanna’s) για τα υλικά το στήσιμο και τις ιδέες που μας έδωσε, την Φραντζέσκα Βιδάλη για την κατασκευή στολιδιών και καρτών, για τον χώρο που μας διάθεσε και την βοήθειά της την ημέρα του bazaar, τον Φραγκίσκο Απέργη για την διάθεση προϊόντων, την Φραγκίσκα Σουράνη για την κατασκευή και διάθεση στολιδιών, την Σοφία Ψάλτη για την κατασκευή και διάθεση στολιδιών και πλεκτών, την Μαρία Χατζιωάννου (Tinos Print) για τις αφίσες, τον Ιάκωβο Φιλιππούση (Ποτοπωλείο) για την προσφορά των χυμών, τον Μιχάλη Αμοιραλή (Μεσκλιέ) για τα μπισκότα του Άγιου Βασίλη και τις τσαγιέρες, την Ιωάννα Φιλιππούση για τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα, τον Κώστα Βιδάλη για τα μπισκότα που μας πρόσφερε, τον Αργύρη Γάσπαρη (Dropitto) για την δωρεάν διάθεση των προϊόντων του, την Φωτεινή Ξενάκη, την Νίκη Δουβίτσα για την πολύτιμη βοήθειά τους και τον Νίκο Παρασκευά… για τους γνωστούς λόγους που τον ευχαριστούν αρκετοί αυτήν την εποχή!

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους φίλους και γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας βοήθησαν να στήσουμε και να ολοκληρώσουμε το Bazaar μας με μεγάλη επιτυχία. Και να μην ξεχάσουμε να ζητήσουμε ένα συγνώμη από τους μικρούς μας φίλους για τα τεχνικά προβλήματα στον ήχο που είχαμε στην αρχή της προβολής της πρώτης ταινίας, του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
12.4 ° C
12.4 °
11.1 °
65 %
4.3kmh
100 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -