“Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χρηματοδότησης, η πλειοψηφία των καταναλωτών προτιμά τις επιχειρήσεις τροφίμων όπου εφαρμόζουν ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων.”
Από εδώ και στο εξής, το Βeach Bar “Το Φύκι-Δροσουλίτες” της κ. Κατερίνας Παναγιωτάκη θα εφαρμόζει πιστά τις αρχές του HACCP υπό την εποπτεία της LKQUALITY, με κάθε διαδικασία παρασκευής & διάθεσης των γευμάτων να είναι πλήρως ελεγχόμενη.
Πάντα δίπλα στις επιχειρήσεις τροφίμων, αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις της αγοράς, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις και να αυξήσουμε κατακόρυφα την ανταγωνιστικότητα τους.