Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το Beach Bar “Το Φύκι” εφαρμόζει τις αρχές του HACCP

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χρηματοδότησης, η πλειοψηφία των καταναλωτών προτιμά τις επιχειρήσεις τροφίμων όπου εφαρμόζουν ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων.”

Από εδώ και στο εξής, το Βeach Bar “Το Φύκι-Δροσουλίτες” της κ. Κατερίνας Παναγιωτάκη θα εφαρμόζει πιστά τις αρχές του HACCP υπό την εποπτεία της LKQUALITY, με κάθε διαδικασία παρασκευής & διάθεσης των γευμάτων να είναι πλήρως ελεγχόμενη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LK QUALITY

Πάντα δίπλα στις επιχειρήσεις τροφίμων, αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις της αγοράς, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις και να αυξήσουμε κατακόρυφα την ανταγωνιστικότητα τους.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img