Το Beach Bar “Το Φύκι” εφαρμόζει τις αρχές του HACCP

“Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χρηματοδότησης, η πλειοψηφία των καταναλωτών προτιμά τις επιχειρήσεις τροφίμων όπου εφαρμόζουν ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων.”

Από εδώ και στο εξής, το Βeach Bar “Το Φύκι-Δροσουλίτες” της κ. Κατερίνας Παναγιωτάκη θα εφαρμόζει πιστά τις αρχές του HACCP υπό την εποπτεία της LKQUALITY, με κάθε διαδικασία παρασκευής & διάθεσης των γευμάτων να είναι πλήρως ελεγχόμενη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LK QUALITY

-- Εστιατόριο Μαραθιά --

Πάντα δίπλα στις επιχειρήσεις τροφίμων, αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις της αγοράς, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις και να αυξήσουμε κατακόρυφα την ανταγωνιστικότητα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close