Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το Γενέθλιο της Θεοτόκου στην Τήνο

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η Θεομητορική εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, Ιερέων προσκυνητών και των Ιερέων και Διακόνων του Πανιέρου Ναού, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα και μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος και ευλαβών προσκυνητών από πολλά μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Να αναφερθεί ότι τον θείο λόγο εκήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Σέττας.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσαν οι ιεροψάλτες του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Ομοίως πανηγύρισε και η ενορία Γενεθλίου της Θεοτόκου Πλατειών με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ και συνεχάρη τον Εφημέριο Πρωτοπρ. Κωνσταντίνο Δελλατόλα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την άρτια οργάνωση της πανηγύρεως.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img