Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Το Γεύμα Αγάπης στο Σμαρδάκιτο Τήνου

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το γεύμα αγάπης ή αλλιώς Μαράντος για τους λάτρεις των ντοπιολαλιών, στο Σμαρδάκιτο την Δευτέρα του Πάσχα.

Όλοι οι χωριανοί και οι φίλοι του Συλλόγου γλέντησαν φέρνοντας ο κάθε ένας φαγητό από το σπίτι τους με το οποίο, όπως προστάζει και το έθιμο, κερνάει ο ένας τον άλλο. Ο Σύλλογος κέρασε ζεστές πανσέτες και κρασί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η παράδοση συνεχίστηκε και η ζωντανή μουσική έκλεψε την παράσταση.

Βιολί, λαούτο, κιθάρα και τσαμπούνα ακούστηκαν ρυθμικά στην πλατεία του χωριού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον Σύλλογο ακούστηκαν για τους εκπροσώπους της πολιτείας που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα παρευρέθηκε η κα. Κατερίνα Μονογιού, Βουλευτής Κυκλάδων, η κα. Αναστασία Δεληγιάννη Άσπρου, Έπαρχος Τήνου και Αντιπεριφερειάρχης υγείας, ο κ. Γιάννης Σιώτος, Δήμαρχος Τήνου, ο κ. Αντώνης Ξενόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου και η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου κα. Αναστασία Ψάλτη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -