Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Το ΚΚΕ Τήνου για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Χαιρετίζουμε όσους και όσες στις εκλογές της 21ης Μαΐου συμπορεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ στην Τήνο αλλά και πανελλαδικά, με ποσοστό 7,23%, 425.000 ψήφους και 26 βουλευτές, δοκιμασμένους αγωνιστές, που βρίσκονται σταθερά στο πλευρό του λαού σε κάθε μάχη.

Οι επόμενες εκλογές είναι καινούργιες εκλογές δεν είναι δεύτερος γύρος.

Μοναδικός σκοπός τους είναι για να εκβιάσουν και να υφαρπάξουν τις ψήφους όσων δεν επέλεξαν τα κόμματα της αστικής διαχείρισης, ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, που ψήφισαν και εφάρμοσαν μνημόνια, που ψήφισαν δεκάδες αντιλαϊκούς νόμους, που συμφωνούν με το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ και τα 350 προαπαιτούμενά του, με την απελευθέρωση της ενέργειας, την πράσινη μετάβαση και το χρηματιστήριο ενέργειας, που έχουν καταδικάσει χιλιάδες νοικοκυριά σε ενεργειακή φτώχεια.

Είναι εκλογές με το καλπονοθευτικό πλειοψηφικό σύστημα που πριμοδοτεί το 1ο κόμμα με +50 έδρες που τις παίρνει από τα μικρότερα κόμματα. Το ΚΚΕ είναι η μοναδική ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στη λαίλαπα που έρχεται. Θα αποτελέσει το μοναδικό αντίπαλο δέος, στη νέα κυβέρνηση και αυτό πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο παραπέρα ενίσχυσης.

Καλούμε όσους μέχρι την τελευταία στιγμή ταλαντεύτηκαν, αλλά δεν έκαναν το βήμα να ενισχύσουν το ΚΚΕ, τώρα να το τολμήσουν με αποφασιστικότητα. Όσοι έκαναν το βήμα έχουν περισσότερους λόγους μπροστά στις νέες εκλογές να το επαναλάβουν!

Μόνοι τους και όλοι μας!
Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό!
Και το ΚΚΕ επιλέγει αυτό το δρόμο!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -