Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Το νέο Δ.Σ. της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών συγκροτήθηκε σε σώμα και ορίστηκαν οι αρμοδιότητες των μελών για την τριετία 2022-2025 ως εξής:

  1. Πρόεδρος: Δρ. Χίου Θεόδωρος του Φιλίππου
  2. Αντιπρόεδρος: Γκερέκου Ελένη του Ιωάννη
  3. Γενικός Γραμματέας: Χατζίρης Αλέξανδρος του Νικολάου
  4. Ταμίας: Βιδάλης Κωνσταντίνος του Πέτρου
  5. Μέλος και Διευθυντής Παραρτήματος Τήνου: π. Τουφεκλής Γεώργιος του Ιωάννου

Αναπληρωματικά μέλη:

  1. Περπινιάς Νικόλαος του Γεωργίου
  2. Μαρκουΐζος Πέτρος του Γεωργίου
  3. Παλαμάρης Μάρκος του Αντωνίου

Η Εταιρεία Τηνιακών Μελετών, ως αμιγώς επιστημονικό σωματείο του νησιού, αποτελεί εξ αντικειμένου το φυσικό όχημα για την έρευνα, μελέτη, προστασία και προβολή του φυσικού, κοινωνικού, τεχνο-οικονομικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος της Τήνου. Το νέο Δ.Σ. θα εργαστεί προς το σκοπό αυτό με τη στήριξη των μελών και των φίλων της Εταιρείας, με όραμα την πολυδιάστατη ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του νησιού και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και ιδίως της νέας γενιάς της Τήνου γύρω από τη φύση, την ιστορία, τις παραδόσεις και το λαϊκό πολιτισμό του νησιού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -