Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Το όνομα του νικητή για το PlayStation 5

Οι συνεργαζόμενες σελίδες στο Facebook σας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσετε το gadget του 2021, το Sony PlayStation 5 Digital Edition.

Το ολοκαίνουργιο Sony PlayStation 5 Digital Edition. υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας με απίστευτα γραφικά και πρωτοφανή επίπεδα ρεαλισμού, αστραπιαία φόρτωση με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, υποστήριξη απτικής ανάδρασης, δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation.

Cyclades24, Cyclades24sports, Tinostoday, Mykonosvoice, Makarios Travel και Visit santorini, σου προσφέρουν αυτό το μοναδικό και δυσεύρετο δώρο.

Την Κυριακή το πρωί 28 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός μας , έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Mεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η κα.

ΜΑΙΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ 

Της ευχόμαστε να χαρεί το δώρο μας και να επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να την ενημερώσουμε για την παράδοση του δώρου.

Έρχονται νέα μοναδικά δώρα! Μεγάλοι Διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν σύντομα με δώρα μεγάλης αξίας όπως σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφθούν τους Δικτυακούς τόπoυς και στη συνέχεια το tab του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επίθετο, Email,) και να αποδεχθούν τους όρους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -