Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Το πρώτο έντυπο με τις βασικές δεσμεύσεις της Αναστασίας Ψάλτη και του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Το πρώτο του έντυπο κυκλοφόρησε ο συνδυασμός ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στο οποίο παρουσιάζει 68 προγραμματικές θέσεις για 16 θεματικές ενότητες σε σχέση με το Δήμο Τήνου. Το έντυπο περιλαμβάνει επιστολή – μήνυμα της υποψήφιας δημάρχου Αναστασίας Ψάλτη η οποία τονίζει : 

“Η παράταξή μας έχει χώρο και ρόλο για όλες και όλους όσοι ενστερνίζονται το σχέδιό μας, το όραμά μας και τη διάθεση προσφοράς για τον Δήμο μας. 

Σας καλώ να αναλογιστούμε πώς φανταζόμαστε ιδανικά την Τήνο μας, την Τήνο που τόσο πολύ αγαπάμε, μετά από πέντε χρόνια.  

Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αφήσουμε πίσω, οριστικά πλέον, τις προσωπικές ατζέντες, τη μικροσυναλλαγή και τον παλαιοκομματισμό.   

Σας καλώ να κλείσουμε την πόρτα στο παλιό και να ανταποκριθούμε δημιουργικά στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας για το νησί μας.  

 Σας καλώ να αλλάξουμε, ώστε να κερδίσουμε, μαζί, το αύριο για την Τήνο μας και τη ζωή μας.»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -