Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Το Tinos Today είναι στο Viber

Το tinostoday.gr εγκαινιάζει ένα νέο και άκρως καινοτόμο τρόπο πρόσβασης στην καθημερινότητα της Τήνου, καθώς απέκτησε κανάλι στο Viber. Οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής θα μπορούν πλέον να βλέπουν τις αναρτήσεις του Tinos Today μέσα από αυτή.

Όσοι διαθέτουν ενημερωμένες εκδόσεις του Viber, μπορούν να παρακολουθήσουν το TinosToday, ανοίγοντας την εφαρμογή κι γράφοντας στην αναζήτηση TinosToday. Εναλλακτικά, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Όσοι πάλι δεν διαθέτουν το Viber, μπορούν να το κατεβάσουν από το Play Store για συσκευές Android κι από το App Store για συσκευές της Apple. Δοκιμάστε κι εσείς την εμπειρία ενημέρωσης μέσα από το Viber παρακολουθώντας τον δημόσιο λογαριασμό του tinostoday.gr με τα νέα της Τήνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -