Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Τουρισμός για Όλους – Στην κορυφή των προτιμήσεων η Τήνος

Τουρισμός για Όλους – Στην κορυφή των προτιμήσεων η Τήνος

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Τη δυναμική που εμφάνισε ο τουρισμός στην Ελλάδα το 2022, αλλά και τις θετικές προβλέψεις για περαιτέρω ανάπτυξή του και το 2023, υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους. Όπως είπε, αυτό αποδεικνύεται από όλα τα επίσημα στοιχεία, αλλά και από τα έσοδα που έφερε ο τουρισμός, τα οποία ενίσχυσαν σημαντικά την εθνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες.

Για την Τήνο ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού ότι αναδείχθηκε μαζί με τη Νάξο κορυφαίοι προορισμοί στο Νότιο Αιγαίου.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι ότι, πέραν από τους προορισμούς που διαχρονικά αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες, πλέον έχουν ενισχυθεί και εναλλακτικοί προορισμοί και η μη νησιωτική Περιφέρεια. Προς την κατεύθυνση αυτή, έχει συμβάλει καθοριστικά και το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Στο σημείο αυτό, υπενθυμίζεται ότι, στο τέλος Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για 125.000 voucher στο πλαίσιο του προγράμματος. Ο υπουργός Τουρισμού μίλησε επίσης και για τα κρίσιμα έργα που θα υλοποιηθούν το 2023, αξιοποιώντας πόρους από όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη τουριστική αναβάθμιση.

Η δυναμική που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια η Τήνος επιβεβαιώνεται από το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” σύμφωνα με το οποίο η “Μούσα του Αιγαίου” αναδείχθηκε κορυφαίος προορισμός για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μαζί με τη Νάξο.
Η εξέλιξη αυτή εναρμονίζεται απόλυτα με τη στόχευση του Δήμου τόσο για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, όσο και για την ανάδειξη των εναλλακτικών δυνατοτήτων του νησιού, πράγμα που ήδη έχει σημαντική ανταπόκριση και από το εξωτερικό.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος τόνισε ότι “κάθε προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια βρήκε το στόχο της που δεν είναι άλλος από την οικονομική ανάπτυξη της Τήνου μέσα από την ανάδειξη των πολλαπλών ενδιαφερόντων που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη με ποιοτικές, κυρίως, αναζητήσεις”. “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι – πρόσθεσε ο Δήμαρχος – που αυτή μας η συστηματική προσπάθεια βρίσκει ανταπόκριση και στους συμπατριώτες μας που, όπως δείχνουν τα στοιχεία του προγράμματος του Υπουργείου Τουρισμού, ολοένα και περισσότερο επιλέγουν την Τήνο για τις διακοπές τους. Τους υποσχόμαστε ότι ,όπως κάνουμε πάντα, θα τους υποδεχτούμε με χαρά με τον αναγνωρισμένο πλέον από όλους επαγγελματισμό των κατοίκων και τη φιλόξενη διάθεσή τους”.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
10.4 ° C
11.1 °
10.4 °
79 %
12kmh
99 %
Πε
13 °
Πα
14 °
Σα
13 °
Κυ
12 °
Δε
12 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img