Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Μεσημεριανό τραπέζι Μουνταδιανών στην Αθήνα – Πλάκα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή έγινε και φέτος η ετήσια μεσημεριανή συνάντηση των Μουνταδιανών και φίλων μας,  την Κυριακή των Απόκρεω 23.2.2020, σε μία κατάμεστη αίθουσα, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Παληά ταβέρνα Κρητικού» στην Πλάκα, όπου φάγαμε καλό φαγητό, ήπιαμε  καλό κρασί, χορέψαμε και διασκεδάσαμε.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους 113 άτομα. Οι οικογένειες, όπως πάντα οργανωμένες σε παρέες:Αντωνόπουλου, Αρναούτη, Βαλσαμή, Βιδάλη, Γεροντή, Γιαγιά, Λεβαντή, Μπατσαλιά, Παγανέλη, Παυλάκη, Παπαδημητρίου, Πλυτά, Ποτήρη, Προύσαλη, Σιγάλα, Σιώτη, Φακίνου, Χριστοδουλάκη,συμμετείχαν ενεργά στο κέφι και στο χορό. 

Μαζί μας ο αντιδήμαρχος Τήνου κ.ΜανώληςΣώχος,οκ.ΜάνθοςΠοτήρης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυάς Τήνου, ο κ Ιωάννης Παπαδημητρίουπρώην πρόεδρος της Αδελφότητος των εν Αθήνας Τηνίων μαζί με τη σύζυγό τουκαι μία ομάδα Τηνιακών από την Κώμη Τήνου.  

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η συμμετοχή φίλων, που ήρθαν από την Τήνο ειδικά για το τραπέζι, όπως οι  Φρατζέσκα και Λουκία Βιδάλη.  

Να ευχαριστήσουμε όλους τους δωροθέτες που μας βοήθησανστη λαχειοφόρο αγορά:

από Τήνο: HotelPORTOKALMA, HotelNOSTOSRESORT, FastFerries, GoldenStarFerries, «Marirena*s” παιδικά-βαπτιστικά, Εργαστήρι μαρμαρογλυπτικής  Πέτρος & Σίμος Δελώτης, Γυναικεία-Ανδρικά-Αξεσουάρ «ΕΡΟΝΥΜΟ», «Magazzino”, Ψητοπωλείο «Καμολίνος … ξανά», «Τεχνοτροπές», Χαρτεμπορική Κρικέλη, «Φωτογονία», «CORNER» υποδήματα–δερμάτινα-είδη ταξιδιού, “Ορφανός casa”, «Δια χειρός Εικόνα-Κόσμημα» και «Αρχοντική Γωνιά».

από Αθήνα: Βιοτεχνία-Εμπορία στρωμάτων Αρναούτη, Χρωματοπωλείο Εμ. Πετράκη, LiontiTraditionalGreekRestaurant, εικαστικό Μαρία Φαμέλη, Εργαστήρι Ελένης, Ανδρέας Χριστοδουλάκης, Διπλή Παλέτα, εικαστικό Αικατερίνη Καλιτσουνάκη, «MaribelleSALuxuryWomen’sWear”, Στέφανο Γιαγιά, Ανθοπωλείο «Χειμώνας-Καλοκαίρι» και  Πρακτορείο «Τόγιας Αντώνιος».

Ευχόμαστε να έχουμε μία καλή Σαρακοστή και του χρόνου με το καλό να το επαναλάβουμε.

Σύνδεσμος των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -