Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Τρεις νέοι υπάλληλοι στο Δήμο Τήνου

Γραφείο τύπου Δήμου Τήνου

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Δήμου τρεις νέους υπαλλήλους»

Πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία τριών μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου, των ειδικοτήτων ΤΕ 4 Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών, ΤΕ 5 Τοπογράφων – Μηχανικών και ΠΕ1 Διοικητικού – Οικονομικού. Την ορκωμοσία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους τους ευχήθηκε καλή δύναμη και παραγωγική θητεία, επισημαίνοντας τη σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ανάπτυξη του νησιού, αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών.

Στο πλαίσιο πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συζήτηση για γενικά θέματα του Δήμου, αλλά και ειδικότερα θέματα λειτουργίας των αντίστοιχων υπηρεσιών, στις οποίες θα ενσωματωθούν. Κοινός στόχος η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα σε κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για τα στελέχη του Δήμου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -