Το κατάστημα οπτικών ειδών  TRENDOPTIC ( ΚΑΝΔΡΕΒΙΩΤΗ – ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ) που λειτουργεί ανελλιπώς από το 1905! στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του νέου του καταστήματος στη χώρα της Τήνου και συγκεκριμένα στην οδό Νικολάου Γύζη, 10

Στο καλαίσθητο και πλήρως εναρμονισμένο με την αρχιτεκτονική του νησιού κατάστημα (ο σχεδιασμός και η επιμέλεια έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο RKITEKTS Επαμεινώνδας Δασκαλάκης και συνεργάτες – http://rkitekts.eu), θα βρείτε σε προσιτές τιμές τις τελευταίες τάσεις της μόδας σημαντικών brands γυαλιών ηλίου και οράσεως αλλά και κλασικών μοντέλων καθώς και αναλώσιμα όπως (φακοί επαφής, υγρά φακών επαφής, αξεσουάρ κτλ).

Καθημερινά το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του TRENDOPTIC χρησιμοποιώντας τις τελευταίες  σύγχρονες μεθόδους οπτομετρίας θα απαντά  σε κάθε σας απορία και θα σας συμβουλεύει  για τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στα γυαλιά οράσεως και φακών επαφής.

116 χρόνια εμπειρίας στα οπτικά είδη  αποτελούν την εγγύηση για σωστή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Τήνου  με σεβασμό πάντα στις ανάγκες και στις επιθυμίες τους.

Νικολάου Γύζη 10, Χώρα Τήνου – 22830 23596
www.trendoptic.gr
trendoptic@outlook.com