Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος – Η Τήνος στους top προορισμούς

Η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών αναμένεται να είναι η φετινή έξοδος των εκδρομέων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (10- 13/06) Υψηλές είναι οι προ-κρατήσεις για αυτοτελείς κατοικίες ή διαμερίσματα, κατάλληλα για μία τετραμελή οικογένεια, ενώ για ακόμα μία φορά τα νησιά και οι κοντινοί προορισμοί φαίνεται να έχουν την τιμητική τους.

«Οι προ-κρατήσεις τη δεδομένη στιγμή κυμαίνονται από 60% έως 70%. Μπορεί τα ποσοστά αυτά να μην αγγίζουν το 80% και 90% τη δεδομένη στιγμή, αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι όσο θα φτάνουμε στο τριήμερο θα κορυφώνεται τόσο η ζήτηση, όσο και οι προ-κρατήσεις.

Η Τήνος και η «άγρια» ομορφιά της

Η δυναμική ακινήτων του νησιού σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 852 από 660 που ήταν την Πρωτομαγιά, σύμφωνα με στοιχεία της AirDNA. Το ποσοστό προ-κρατήσεων για το τριήμερο 10/6- 13/6 αγγίζει το 70% με τη διαθεσιμότητα να είναι 252 ακίνητα. 

«Το κόστος διανυκτέρευσης ποικίλει ανάλογα με το είδος του ακινήτου και τη χιλιομετρική απόσταση από τη Χώρα. Το συνολικό κόστος μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνεται από 240€ έως 570€, η ανώτερη τιμή αφορά κατοικία 70τμ. Κατοικίες 30τμ-40τμ για τρεις διανυκτερεύσεις μισθώνονται από 252€ έως 300€», σημείωσε ο κ. Μπάκας στο Star.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -