Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Σύλλογος Τριποταμιτών & Σμπεραδιανών – Τοποθέτηση για το θέμα των ανεμογεννητριών

Η Αδελφότητα Τριποταμιτών και Σμπεραδιανών Τήνου «Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ» επαναλαμβάνει την αμέριστη στήριξή της στον αγώνα του Δήμου Τήνου και του Τηνιακού λαού ενάντια στην τοποθέτηση και λειτουργία των ανεμογεννητριών στο νησί μας, αλλά και σε κάθε ανακοίνωση και τοποθέτηση αρμοδίων οργάνων, που ενθαρρύνει αυτό το έργο

Καλούμε την Περιφέρεια, την Έπαρχο Τήνου και όλους τους αρμόδιους φορείς να στηρίξουν έμπρακτα το νησί μας και να συμβάλουν με κάθε τρόπο σε αυτό τον αγώνα των Τηνιακών, χωρίς να αναλώνονται σε απλές ανακοινώσεις δήθεν στήριξης, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν μετουσιωθεί σε πράξη.

Οφείλουμε όλοι να ενωθούμε με τους Τηνιακούς για να αποτρέψουμε την τοποθέτηση ανεμογεννητριών, έργο το οποίο είναι όλως αντίθετο με την ανάπτυξη και την οικονομία του τόπου μας.

Με εκτίμηση

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -