Ενοικιάσεις Λεωφορείων / Εκδρομές/ Δραστηριότητες/Transfers
Τ. 2283830733 Ε. info@trippy.gr


Ονειρεύεστε ξέγνοιαστες διακοπές στην Τήνο; Το γραφείο μας Trippy.gr μπορεί να φροντίσει γι αυτό.

Ο στόλος των πολυτελών οχημάτων μας σε συνδυασμό με τους έμπειρους οδηγούς μας σας παρέχουν άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις, στην Τήνο αλλά και την Αθήνα. 

Διαθέτουμε οχήματα Mini VanMini Bus και Λεωφορεία, που μπορούν αν μεταφέρουν από 6 έως 54 επιβάτες

Αναλαμβάνουμε μεταφορές από το λιμάνι του νησιού στο ξενοδοχείο σας, καθώς και μεταφορές στα γραφικά χωριά και στις μαγευτικές παραλίες.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά των καλεσμένων σε γάμους, βαπτίσεις και άλλες ιδιωτικές εκδηλώσεις. 

Διοργανώνουμε εκδρομές και στα όμορφα χωριά της Τήνου, εκεί όπου κρύβεται η παράδοση του νησιού. Οι συνοδοί του γραφείου μας μοιράζονται μαζί σας όλα τα κρυμμένα μυστικά του τόπου, καθώς και τις εμπειρίες τους σε αυτόν. Εκείνοι θα σας οδηγήσουν στα κατάλευκα γραφικά σοκάκια των χωριών και στις δροσερές πλατείες με τα πλατάνια.

Ανακαλύπτουμε το νησί και… περπατώντας.

Τα μονοπάτια της Τήνου είναι το μέσο για να ανακαλύψει κανείς τον φυσικό πλούτο της. Διοργανώνουμε πεζοπορίες στα χαρτογραφημένα μονοπάτια μέσα από βράχους, λαγκάδια, ξερολιθιές. Αυτό που εντυπωσιάζει εμάς και πολλούς περιπατητές είναι η αντίθεση και η διαφορετικότητα των φυσικών τοπίων μέσα σε ένα τόσο μικρό νησί.

Όμως, για να έχει ζήσει κανείς μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο νησί, θα πρέπει να εμβαθύνει στην κουλτούρα του τόπου. Σας δίνουμε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να βιώσετε την εμπειρία σας με όλες σας τις αισθήσεις. Δραστηριότητες όπως η γευσιγνωσία κρασιού σε συνδυασμό με ξενάγηση σε τηνιακό αμπελώνα που δεσπόζει στο σεληνιακό τοπίο του νησιού είναι αυτές που μένουν ανεξίτηλες στις μνήμες των ταξιδιωτών. Επίσης, τα μαθήματα μαγειρικής θα σας βοηθήσουν να γευτείτε την ιστορία του τόπου και να μάθετε πως φτιάχνονται τα παραδοσιακά εδέσματα της Τήνου με τα υλικά του τόπου. 

Άλλες δραστηριότητες που διοργανώνουμε είναι οι εκδρομές με τζιπ στους κακοτράχαλους δρόμους – δυσπρόσιτους σε άλλη περίπτωση-, εκεί όπου κρύβεται η άγρια ομορφιά του νησιού. 

Γυρνάμε την Τήνο και με ποδήλατο, για τους αθλητικούς τύπους που αγαπούν τη φύση. Περνάμε από παραδοσιακές αγροτικές διαδρομές που μυρίζουν θυμάρι και φασκόμηλο.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει να σας προσφέρει επίσης μοναδικές εμπειρίες, όπως σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιόλαδου, μαθήματα ελληνικής γλώσσας και wine pairing, και όλα αυτά στη μαγευτική Τήνο. 

Εκτός από τις πρωτότυπες δραστηριότητες που διοργανώνουμε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και στα πρακτικά ζητήματα των διακοπών σας: στην ενοικίαση του αυτοκινήτου σας, στην εύρεση του καλύτερου δυνατού καταλύματος για τη διαμονή σας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας, και σε άλλες concierge υπηρεσίες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.trippy.gr