Πανηγύρισαν τρεις Ναοί στην Τήνο

Το Σαββάτο και την Κυριακή η Εκκλησία της Τήνου πανηγύρισε στην ενορία του Σμαρδάκιτου, της Χώρα της Τήνου και στην ενορία του Κάμπου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Την Παρασκευή βράδυ τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Σμαρδάκιτο Τήνου και μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο προσευχήθηκαν στο ιερό ο εφημέριος του Ναού, π. Ιωάννης Σκλάβος,  ο πρώην εφημέριος  π. Ριχάρδος Ταρασκεβιτς και ο υπεφημέριος της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής π. Ιωσήφ Rossi.

Το ίδιο βράδυ τελέστηκε στον Μοναστηριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου, Πανηγυρικός εσπερινός από τον Εφημέριο του ναού του Αγίου Νικολάου Χώρας Τήνο και προσευχήθηκε μαζί ο εφημέριος της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής π. Φερνάνδος  Bravo.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα ενοριακό ναό του Κάμπου Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός και συμπροσευχήθηκε  στο ιερό ο Εφημέριος του Ναού π. Ιωάννης Σκλάβος, ο υπεφημέριος της ποιμαντικής ενότητας Στενής π. Ιωσήφ  Rossi και ο διάκονος π. Μάριος Φώσκολος.

Χθες ημέρα Κυριακή, εορτή της Αγίας Τριάδος, στις 11 το πρωί τελέστηκε θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ναό του Κάμπου από τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Σκλάβο και συλλειτούργησε μαζί του,  εφημέριος Κτικάδου π. Γεώργιος Ανδριώτης και ο διάκονος π. Μάριος Φώσκολος

Η συμμετοχή των πιστών και στα τρία πανηγύρια εντυπωσιακή και έγινε ότι ήταν δυνατό για να τηρηθούν οι σχετικές αποστάσεις όπως προβλέπουν οι οδηγίες για την αποφυγή συνωστισμού. Ευτυχώς και οι τρεις πανηγυρίζοντες  Ναοί διαθέτουν  άνετο αύλειο χώρο και έτσι δόθηκε η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν πολλοί πιστοί και φιλέορτοι.  πανηγυρίζοντας Ναούς .

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter