Gift shop μπορείς να βρεις πολλά.
Το Vanna’s Creative Place όμως δεν είναι ένα απλό μαγαζί με είδη δώρων.
Γιατί στην Άκρη Έλλης 3, εδρεύει πλέον το workshop της Vanna’s. Στο συγκεκριμενο εργαστήρι μπορείς να αγοράσεις αυτό που σκέφτηκες, αυτό που ενδεχομένως χαζευες στο Pinterest, αυτη τη ξεχωριστη κατασκευή που θα κάνει τη διαφορά.
Φυσικά και μπορεις να βρεις τεχνητά και αποξηραμένα λουλούδια που θα δώσουν άλλον “αέρα” στη διακόσμηση του σπιτιού, ή της βιτρίνας του μαγαζιού σου.

Όπως και πρωτότυπα – ευφάνταστα- βάζα, ξεχωριστά κηροπήγια, μοναδικά επιτραπέζια εποχιακά διακοσμητικά. Και τόσα άλλα..
Όμως στο πλέον δημιουργικό gift shop μπορείς να συνθέσεις μαζί με τη Βαννα μοναδικές χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, να σχεδιάσετε από κοινού τον γάμο των ονείρων σου ξεκινώντας από τα στέφανα γάμου. Ή ακόμα να αφιερώσετε την προσοχή που αξίζει στο παιδί την ημέρα της βάφτισης.
Στο Vanna’s place κρύβεται ο αέρας της ανανέωσης η της αλλαγής που θέλεις.
Ρίξε μια ματιά και στο Instagram: vannasplace
Τηλέφωνο : 2283300689



