Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

«Η Τηνιακή βεγγέρα συναντά το Αργεντίνικο Ταγκο»

Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κτικάδου, ομόφωνα αποφάσισε την πραγματοποιήσει της καλλιτεχνικής εκδήλωσης «Η Τηνιακή βεγγέρα συναντά το Αργεντίνικο Ταγκο».

Η πρόεδρος του συμβουλίου, Ιωσηφίνα (Πέπη) Βιδάλη «Λίγο πριν την άνοιξη, συναντιόμαστε στην ενοριακή αίθουσα του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού Κτικάδου, για μια απογευματινή «μιλόνγκα». Ο καλός αέρας της Τήνου φτάνει μέχρι το “Buenos Aire” και παντρεύει έθιμα και συνήθειες. Ο ήχος του βιολιού παντρεύει το μπαντονεόν και ένα νοσταλγικό ταξίδι γενικά.

Θα πιούμε τσάι, ζεστό κρασί και σαγκρία, ενώ η μουσική θα μας πάει στο 1930. Θα χορέψουμε και θα ακολουθήσουμε τους άγραφους κώδικες της «μιλόνγκας» με την ομάδα Tino Argentino. Θα πραγματοποιηθεί μάθημα γνωριμίας, προβολή ντοκιμαντέρ και «μιλόνγκα»

Το πρόγραμμα και η ακριβής ημερομηνία της εκδήλωσης θα καθορισθούν κατόπιν συνεννόησης με τη χορευτική ομάδα και τον εφημέριο του Ιερού Ναού και θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν».

Το Κοινοτικό Συμβούλιο αφού άκουσε την Πρόεδρο στην παρουσίαση της εισήγησής της και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα: τη διοργάνωση καλλιτεχνικής εκδήλωσης με τίτλο «Η Τηνιακή Βεγγέρα συναντά το Αργεντίνικο Τάγκο» από την Κοινότητα Κτικάδου, που θα λάβει χώρα στην Ενοριακή Αίθουσα Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού Κτικάδου, σε χρόνο που θα καθορισθεί μεταγενέστερα.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
scattered clouds
8.1 ° C
8.3 °
8 °
76 %
7.2kmh
40 %
Σα
9 °
Κυ
8 °
Δε
8 °
Τρ
9 °
Τε
12 °