Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Ενοικιάσεις αυτοκίνητων στην Τήνο – Vidalis Rent A Car

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Λίγα λόγια για εμάς

Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ΒΙΔΑΛΗΣ είναι μια άρτια οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση, που λειτουργεί από τo 1980 στην Τήνο και προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής επαγγελματικής στάθμης και, ταυτόχρονα, φιλική εξυπηρέτηση. Τα οχήματά μας είναι άριστα συντηρημένα από τη δική μας ομάδα μηχανικών και φροντιστών. Ως επιχείρηση οικογενειακής ιδιοκτησίας, εγγυόμαστε φιλική εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών και πραγματική αξία στα χρήματα των πελατών μας.

Εσείς απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας μεταφορικό μέσο από μια πλούσια σειρά μοντέλων όλων των κατηγοριών και εμείς
είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Τήνου παρέχοντάς σας πληροφορίες για διαδρομές και προορισμούς καθώς και δωρεάν χάρτες για αξέχαστη παραμονή!

4 γραφεία στη Τήνο

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας λειτουργούν 4 γραφεία πολύ κοντά και στα 2 λιμάνια της Τήνου (μέσα και έξω λιμάνι). Ένα από τα γραφεία μας απέχει λίγα μόλις μέτρα από τις αποβάθρες των πλοίων. Θα παραδώσουμε και θα παραλάβουμε το αυτοκίνητό σας και στα 2 λιμάνια της Τήνου καθώς και στο ξενοδοχείο σας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Email: info@vidalis-rentacar.gr
Διεύθυνση: Λιμάνι Τήνου, Κυκλάδες 84200, Τήνος, Ελλάδα
Τηλέφωνα: +30 22830 23400, +30 22830 24300
Fax: +30 22830 25995

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -