Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Βιωματικό εργαστήρι για την τέχνη του προφορικού λόγου στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Στις 4 Νοεμβρίου 2023 ξεκινάει ένας κύκλος μαθημάτων αφιερωμένος στην τέχνη του προφορικού λόγου και την αφήγηση παραμυθιού με την Κατερίνα Βλάχου.

Απευθύνεται σε ενήλικες, ιδιαίτερα σε γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για μια συνειδητή σχέση με το λόγο τους.  

Πότε: 4 Νοεμβρίου 2023  
Ώρα έναρξης: 14:45 μ.μ.
Που: Vāyu Yoga | Massage, Παναιτιου Ναυάρχου 10
Πληροφορίες, εγγραφές: Ευγενία, τηλ. 6979982566 | Κατερίνα, τηλ. 22830 26709

Λίγα λόγια για την Κατερίνα : 
Η Κατερίνα Βλάχου έχει σπουδάσει την Τέχνη του Προφορικού Λόγου (Δίπλωμα για αφήγηση, απαγγελία, θέατρο) στο Artemis School of Speech and Drama, U.K, Μουσικολογία στο Paris VIII, με ειδίκευση στην έρευνα για τις φωνητικές τεχνικές στη σύγχρονη μουσική και Αγγλική Φιλολογία στο ΑΠΘ

Έχει διδάξει αγωγή του προφορικού λόγου στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο Τμήμα Θεατρολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, στο Διδασκαλείο (Τμήμα Επιμόρφωσης Νηπιαγωγών, ΤΕΑΠΗ) και στη Σχολή Μουσικοκινητικής Αγωγής Orff.

Επίσης, έχει διδάξει Μουσικολογία στον Τομέα Θεατρολογίας- Μουσικολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Αγγλικά στη Β’βάθμια εκπαίδευση.

Αφηγείται, απαγγέλλει και οργανώνει εργαστήρια με θέμα την Τέχνη του Προφορικού Λόγου (αφήγηση, απαγγελία, θέατρο) από το 2002 μέχρι και σήμερα.

Από το 2020 ζει μόνιμα στην Τήνο.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -