Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -

Ανακοίνωση του “Βοήθεια στο Σπίτι” Δήμου Τήνου

Όσον αφορά τη λειτουργία του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” Δήμου Τήνου σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και σε άμεση συνεργασία με τον κρατικό φορέα υγείας του νησιού μας (Κέντρο Υγείας) διευκρινίζεται ότι για την προστασία των ηλικιωμένων και των ΑΜΕΑ που εξυπηρετούνται αλλά και των εργαζομένων δεν θα πραγματοποιούνται προληπτικές μετρήσεις κανενός είδους (μέτρηση πίεσης, σακχάρου, κλπ) εφόσον δεν είναι επιτακτική ανάγκη.

Οι αλλαγές κατακλίσεων και τραυμάτων θα περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό και αιμοληψίες θα γίνονται μονάχα σε επείγουσες καταστάσεις με εντολή του θεράποντος ιατρού. Ομοίως, όπως ήδη συμβαίνει, οι μετρήσεις προσδιορισμού INR (πήξη αίματος) θα εκτελούνται κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό.

Οι παροχές συμβουλευτικής και οι επισκέψεις συμπαράστασης θα ελαττωθούν στον απολύτως αναγκαίο αριθμό όπως επίσης και η φροντίδα φαρμακευτικής αγωγής θα γίνεται σε περιορισμένο βαθμό και σε συνεννόηση με τα φαρμακεία.

Όλοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος είμαστε στην διάθεση του συστήματος υγείας με κοινό στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και εργαζόμαστε για το κοινό καλό.

Καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους!!!

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
few clouds
14.2 ° C
14.4 °
14 °
58 %
7.2kmh
20 %
Πα
14 °
Σα
15 °
Κυ
16 °
Δε
12 °
Τρ
11 °