Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Τήνος – Σχετικά με τη χορήγηση βοηθήματος του Πάσχα

Τήνος – Σχετικά με τη χορήγηση βοηθήματος του Πάσχα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ευγενία Αλοιμόνου
Αντιδήμαρχος Τήνου

Αγαπητοί συμπολίτες, Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τηρείτε τα μέτρα που επιβάλλονται ώστε να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των άπορων συνανθρώπων μας που θα καταβάλλονταν την περίοδο πριν το Πάσχα.

Λόγω των ειδικών συνθηκών και του περιορισμού στις μετακινήσεις και επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να κινδυνεύσει κάποιος από τους δικαιούχους και να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο, η χορήγηση του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΩΣ μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και χωρίς καμία περαιτέρω καθυστέρηση.

Όπως γνωρίζετε, για την καταβολή του επιδόματος είναι απαραίτητη η κατάθεση αρκετών δικαιολογητικών πράγμα που απαιτεί τη μετακίνηση ευπαθών ομάδων και την συναλλαγή τους με υπηρεσίες του Δημοσίου. Με κύριο γνώμονα την προάσπιση της υγείας του συνόλου του τηνιακού λαού, θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση θα διασφαλίσει την παραμονή μας στο σπίτι όπως επιτάσσει η σημερινή κατάσταση.

Έχω ήδη τοποθετηθεί, λόγω της θέσης μου ως αντιδημάρχου υπεύθυνης για την Κοινωνική Προστασία και Πρόνοια, το τελικό ποσό του συνολικού επιδόματος που θα καταβληθεί, θα είναι υψηλότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι μία υπόσχεση που πρόκειται να τηρήσω ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τελικά όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βοήθημα.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι δεν σταματάμε να εργαζόμαστε ώστε να απαλύνουμε το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργεί αυτή η αναπάντεχη κρίση προς όφελος του τηνιακού λαού. Όλοι μαζί θα ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και θα βαδίσουμε το δρόμο προς την επαναφορά της κανονικότητας.

Προς το παρόν, Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε σπίτι, Μένουμε στην Τήνο.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
light intensity drizzle
11 ° C
12.9 °
8.8 °
76 %
1kmh
75 %
Σα
12 °
Κυ
10 °
Δε
7 °
Τρ
8 °
Τε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -