Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος – Σχετικά με τη χορήγηση βοηθήματος του Πάσχα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ευγενία Αλοιμόνου
Αντιδήμαρχος Τήνου

Αγαπητοί συμπολίτες, Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τηρείτε τα μέτρα που επιβάλλονται ώστε να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των άπορων συνανθρώπων μας που θα καταβάλλονταν την περίοδο πριν το Πάσχα.

Λόγω των ειδικών συνθηκών και του περιορισμού στις μετακινήσεις και επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να κινδυνεύσει κάποιος από τους δικαιούχους και να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο, η χορήγηση του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΩΣ μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και χωρίς καμία περαιτέρω καθυστέρηση.

Όπως γνωρίζετε, για την καταβολή του επιδόματος είναι απαραίτητη η κατάθεση αρκετών δικαιολογητικών πράγμα που απαιτεί τη μετακίνηση ευπαθών ομάδων και την συναλλαγή τους με υπηρεσίες του Δημοσίου. Με κύριο γνώμονα την προάσπιση της υγείας του συνόλου του τηνιακού λαού, θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση θα διασφαλίσει την παραμονή μας στο σπίτι όπως επιτάσσει η σημερινή κατάσταση.

Έχω ήδη τοποθετηθεί, λόγω της θέσης μου ως αντιδημάρχου υπεύθυνης για την Κοινωνική Προστασία και Πρόνοια, το τελικό ποσό του συνολικού επιδόματος που θα καταβληθεί, θα είναι υψηλότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι μία υπόσχεση που πρόκειται να τηρήσω ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τελικά όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βοήθημα.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι δεν σταματάμε να εργαζόμαστε ώστε να απαλύνουμε το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργεί αυτή η αναπάντεχη κρίση προς όφελος του τηνιακού λαού. Όλοι μαζί θα ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και θα βαδίσουμε το δρόμο προς την επαναφορά της κανονικότητας.

Προς το παρόν, Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε σπίτι, Μένουμε στην Τήνο.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -