Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Βράβευση του Δήμου Τήνου στα Smart Cities Awards

Βράβευση του Δήμου Τήνου στα Smart Cities Awards

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για άλλους προορισμούς η εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μάρτιου, στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα “Smart Cities”,ο Δήμος Τήνου κατέκτησε το Bronze Award για την εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού με τίτλο «Τήνος. Η Μούσα του Αιγαίου».

Ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Σιώτος, που δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγω κακοκαιρίας, δήλωσε σχετικά: Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την τιμητική βράβευση που αποδεικνύει ότι, ο Δήμος μας πρωτοστατεί και εφαρμόζει καινοτόμες ιδέες marketing που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και ακολουθούν τα διεθνή trends στον τομέα του τουρισμού. Με το βραβείο αυτό επιβεβαιώνεται η στρατηγική μας να δώσουμε αφορμές στους επισκέπτες του νησιού μας να ανακαλύψουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, την ιστορία, την τέχνη και τη μαγευτική φύση, σε μία διαδρομή μέσα από χωριά, περιστεριώνες και ξερολιθιές που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.

Η Τήνος μας πρωτοπορεί, χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία για να κάνει την ταξιδιωτική εμπειρία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη. Δίνουμε έτσι το παράδειγμα και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς να αναπτύξουν αντίστοιχες εφαρμογές που αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν».

To βραβείο παρέλαβε ο κ. Πέτρος Μαρκουίζος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως εκπρόσωπος του Δήμου Τήνου συνοδευόμενος από την κα. Μαρία Τζάννου / THE STORY TAILORS, σύμβουλο επικοινωνίας και marketing του Δήμου.

Η εφαρμογή που ανέπτυξε ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με την εταιρεία CLIO MUSE TOURS και την THE STORY TAILORS, είναι μία δίγλωσση ακουστική ξενάγηση που στόχο έχει να προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα της ασφαλούς περιήγησης και ξενάγησης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί. Ξεκινώντας από τη Χώρα, ο ψηφιακός ξεναγός οδηγεί τους ταξιδιώτες, μέσω μίας κυκλικής διαδρομής, στην πρωτεύουσα και σε εννιά ακόμα παραδοσιακά χωριά. Οι περιστεριώνες του Ταραμπάδου, ο αρχαιολογικός χώρος στα Κιόνια, το σεληνιακό τοπίο στο Βωλάξ είναι μερικοί από τους προορισμούς που καλούνται οι ταξιδιώτες να εξερευνήσουν.

Η ακουστική ξενάγηση «Tinos. The Aegean Muse» είναι διαθέσιμη δωρεάν στα ελληνικά και στα αγγλικά μέσα από το googleplay και το appstore.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
scattered clouds
8.4 ° C
9 °
8.4 °
64 %
3.9kmh
26 %
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
Πα
13 °
Σα
14 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -