Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Βραβεία Public – Ψηφίζουμε το βιβλίο του Τηνιακού Ιάκωβου Απέργη

Για 10η συνεχή χρονιά, τα Βραβεία Βιβλίου Public είναι εδώ για να αναδείξεις τα αγαπημένα σου βιβλία για το 2022!

Μπορούμε να ψηφίσουμε το βιβλίο του Ιάκωβου Απεργή, ΕΔΩ, πηγαίνοντας στην κατηγορία “Ευ Ζην”, μετά πάμε στο γράμμα “Σ” και βρίσκουμε το βιβλίο ” ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ – ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΥΓΕΙΑ ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΝΤΗ” έπειτα πατάμε το Ψηφίζω. Η μοναδικότητα κάθε ψήφου ορίζεται από την e-mail διεύθυνση και τον αριθμό κινητού σου.

To «Συνταγολόγιο – Μαγειρική & Υγεία» είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο μαγειρικής, που περισσότερο μοιάζει με «στοίχημα» και «υπόσχεση». Υπόσχεση, σε όλους εκείνους που νοσούν και δεν μπορούν να μασήσουν. Υπόσχεση, σε όλους εκείνους που η ασθένειά τους άλλαξε την πιο σημαντική στιγμή της ημέρας…την στιγμή του γεύματος, της τροφής.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για την κάλυψη ιατρικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Τα Βραβεία Βιβλίου δημιουργήθηκαν από τα Public για να δώσουν «βήμα» στο αναγνωστικό κοινό ώστε να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για τη χρονιά που μας πέρασε (2022). O καθένας από εμάς ανάλογα με το τι βιβλία διαβάζει μπορεί να ψηφίσει μέσα από 8 διαφορετικές κατηγορίες. Η διαδικασία της ψηφοφορίας, πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσα από το παρόν microsite και ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -