Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Βροχοπτώσεις και νοτιοδυτικοί άνεμοι στην Τήνο

Έντονα καιρικά φαινόμενα σήμερα στην Τήνο. Με βροχοπτώσεις και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους. Σύμφωνα με το βροχόμετρο του Δήμου Τήνου που αφορά την πόλη του νησιού, συνολικά έχουν πέσει λίγο περισσότερα από δέκα (10) χιλιοστά νερού.

Στο χωριό της Στενής έχει πέσει μεγαλύτερη ποσότητα βροχής και συγκεκριμένα δεκαοχτώ (18) χιλιοστά ενώ στο χωριό του Πύργου μόλις δύο (2) χιλιοστά. Αυτές οι καιρικές συνθήκες θα παραμείνουν μέχρι την Τετάρτη, όπου θα έρθει νέα κακοκαιρία με χαμηλές θερμοκρασίες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου τόσο από το λιμάνι της Ραφήνας όσο και από το λιμάνι του Πειραιά.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -