Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Wind και Πήγασος. Μια καινοτόμα συνεργασία στην Τήνο

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Ολες οι λειτουργίες ενός σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου

Όχι πια αναπάντητες κλήσεις και αναμονές. Η φωνητική πύλη εξασφαλίζει τη λιγότερη δυνατή αναμονή για τους πελάτες σου, όσο εκείνοι ακούνε προωθητικά μηνύματα της επιχείρησής σου. Και καμιά κλήση δεν χάνεται αν κάποιος λείπει, αφού δρομολογούνται στον υπάλληλο βάρδιας! Δώσε στην επιχείρησή σου την εικόνα μεγάλης επιχείρησης που δεν σταματά να δουλεύει για τους πελάτες της.

ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ SMARTPHONE ΚΑΙ ΣΤΟ LAPTOP ΣΟΥ
Γιατί το σταθερό της επιχείρησής σου είναι εκεί που βρίσκεσαι και εσύ. Κάνεις κλήσεις και εμφανίζεται το Σταθερό σου που γνωρίζουν οι πελάτες σου, δεν χάνεις ποτέ κλήσεις γιατί δρομολογούνται όπου αποφασίσεις εσύ.

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ
• Voice Conference πιο εύκολα από ποτέ: Οργάνωσε τηλεφωνική συνδιάσκεψη με έως 30 συναδέλφους και εξωτερικούς συνεργάτες
• Video conference με ένα click: Οργάνωσε συναντήσεις εξ αποστάσεως μέσω video conference με έως 15 συμμετέχοντες, συναδέλφους αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες, χωρίς plug-ins
• Desktop sharing: Κάνε πιο παραγωγικές τις συναντήσεις εξ αποστάσεως προβάλλοντας παρουσιάσεις και έγγραφα online στην οθόνη τους

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ CISCO
Σύγχρονες τηλεφωνικές συσκευές που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την μοντέρνα αισθητική και εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις απεριόριστες δυνατότητες της λύσης ΟΝΕ Pro.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ή ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Η επιχείρησή σου αποκτά ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στο cloud χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις χρήματα για αγορά, εγκατάσταση ή συντήρηση εξοπλισμού. Με πάνω από 50 λειτουργίες και εφαρμογή για το κινητό. Με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

Η πρώτη επιχείρηση στο νησί μας και από τις πρώτες στην Ελλάδα, που απέκτησε το Wind One Pro, o Πήγασος (Μ.Δελλατόλας –Μ. Μαρκουίζου Ο.Ε.) λειτουργεί πλέον με ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο με απεριόριστες δυνατότητες! Όπως ταιριάζει στον Πήγασο, ως πρότυπο φανοποιείο-βαφείο στην Τήνο, η Wind του προσφέρει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να κάνει την εργασία των ανθρώπων του εργάζονται εκεί πιο εύκολη και πιο λειτουργική.

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας Λ.Μεγαλόχαρης 44, να σας ενημερώσουμε για το Wind One Pro.

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img