Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Workshop στο πλαίσιο του 14ου Jazz on Tinos

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

To 14o Jazz on Tinos με χαρά σας ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Workshops στο υπέροχο νησί μας.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει!

Τα Workshops θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με το 14o Jazz on Tinos Festival από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε σπουδαστές μουσικής και μουσικούς που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη Jazz.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα παραδώσουν τα μαθήματα στο νησί της Τήνου που θα απευθύνονται σε σπουδαστές, φοιτητές αλλά και καθηγητές μουσικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα είναι πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα μια τέτοια διοργάνωση στο Αιγαίο και η Τήνος είναι ιδανικός τόπος καθώς συνδυάζει την ιστορία, τον πολιτισμό, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και το ελληνικό στοιχείο.

Με τέσσερεις ημέρες δημιουργικών μαθημάτων και ένα live των συμμετεχόντων στη λήξη των Workshops, το πρόγραμμα παρέχει πρακτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα που θα εξελίξουν και θα εμπλουτίσουν τις μουσικές ικανότητες των συμμετεχόντων.

Όλα τα μαθήματα και τα σύνολα διδάσκονται από καθηγητές του Ιόνιου πανεπιστήμιου και του πανεπιστήμιου Αθηνών καθώς και από καταξιωμένους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι Διδάσκοντες για το 2023:

  • Γιώργος Κοντραφούρης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής
  • Σάμι Αμίρης – Πιάνο
  • Στέφανος Ανδρεάδης – Κιθάρα
  • Gilad Atzmon – Σαξόφωνο, Κλαρινέτο
  • Νάσια Γκόφα – Φωνή

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ομαδικά μαθήματα: Αυτά τα καθημερινά μαθήματα διαρκούν μιάμιση ώρα και θα αφορούν θέματα που συνήθως καλύπτονται σε ιδιαίτερα μαθήματα. Ως μαθητής, θα λάβετε οδηγίες για την τεχνική του οργάνου σας (τόνος, άρθρωση, τονισμό, έκφραση, κ.λπ.), συνήθεις πρακτικές και άλλα σχετικά θέματα.

Πρόγραμμα φωνητικής: Το φετινό πρόγραμμα φωνητικής θα επικεντρώνεται στο στυλ, την τεχνική, τη θεωρία και τις δεξιότητες απόδοσης. Οι μαθητές φωνής θα έχουν την επιλογή να μελετήσουν το στυλ της επιλογής τους και θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν με διάφορους συνδυασμούς συνόλων.

Σύνολα: Ως μαθητής στο πρόγραμμα, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε σε ομαδικά σχήματα με μαθητές ιδίων ικανοτήτων. Ενώ δίνεται έμφαση στην τζαζ, στο πρόγραμμα θα προσφερθούν και άλλα στυλ. Τα σύνολα θα συναντώνται κάθε μέρα του προγράμματος και θα εμφανιστούν στην τελική συναυλία .

Master classes: Διαλέξεις/επιδείξεις από τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες του φεστιβάλ, σχετικά με διάφορες πτυχές της θεωρίας, της ερμηνείας, του αυτοσχεδιασμού, της σύνθεσης και της προσωπικής τους εμπειρίας. Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία θεμάτων και κατά καιρούς μπορεί να υπάρχει ομαδική συμμετοχή. Οι ερωτήσεις και η ομαδική συζήτηση θα καλύπτουν μέρος της τάξης, παρέχοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις απόψεις και τις στρατηγικές επιτυχίας των καλλιτεχνών.

Jam sessions: Καθημερινά jam sessions μετά τις προγραμματισμένες συναυλίες του φεστιβάλ. Θα είναι ανοιχτά σε όλους τους μαθητές.

Τελετή αποφοίτησης: Την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί live στην αίθουσα συναυλιών του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, όπου οι σπουδαστές των Workshops θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Πώς μπορώ να υποβάλω την πληρωμή μου και να επιβεβαιώσω την αίτησή μου;

  1. Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής στο τέλος αυτής της σελίδας.
  2. Μόλις γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα, θα λάβετε ένα απαντητικό email με τις λεπτομέρειες πληρωμής.
  3. Η πληρωμή των διδάκτρων του προγράμματος μπορεί να γίνει μόνο με τραπεζικό έμβασμα. Προσδιορίστε το όνομα, το επώνυμο και το επιλεγμένο όργανο του μαθητή σχόλιο του εμβάσματος. Μόλις έχετε πραγματοποιήσει την πληρωμή των διδάκτρων στείλτε το αποδείκτικό κατάθεσης στο email workshops@irida-music.gr. Το κόστος συμμετοχής είναι 350 ευρώ.
  4. Μετά τις 30 Ιουνίου του 2023, οι φοιτητές πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Irida Music για να διασφαλίσουν ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για το μάθημα που έχουν επιλέξει πριν από την υποβολή της πληρωμής στο email workshops@irida-music.gr

Αν έχετε ήδη υποβάλλει άιτηση και θέλετε να προσθέσετε ή να διορθώσετε κάτι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email workshops@irida-music.gr, δεν χρειάζεται να υποβάλλετε δεύτερη αίτηση.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img