Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Ξεκινά σήμερα το Tinos World Music Festival

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ξεκινά σήμερα στο Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού το Tinos World Music Festival 2023 που φέτος παρουσιάζει τον δεύτερο χρόνο του κύκλου μουσικής δημιουργίας με τίτλο “Μετασχηματισμοί”!

Δεξιοτέχνες παραδοσιακών οργάνων που εξελίσσουν τις τεχνικές των οργάνων τους, μετασχηματίζουν τα παραδοσιακά μουσικά ιδιώματα δημιουργώντας νέα μουσικά είδη, σφραγίζοντας το αποτέλεσμα ο καθένας με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική του ταυτότητα!

Μουσαφεράτ/20.00

Οι Μουσαφεράτ παρουσιάζουν ένα μουσικό ταξίδι σε χώρες της Ανατολικής Μεσογείου αλλα και νέες συνθέσεις που έχουν βασιστεί σε αυτές τις πανάρχαιες μουσικές παραδόσεις με νέες προσεγγίσεις και αυτοσχεδιαστική διάθεση. Το όνομα τους είναι εμπνευσμένο από τον τίτλο του βιβλίου του πατρινού συγγραφέα Βασίλη Λαδά, και στα Φαρσί σημαίνει “ταξίδι”. Μουσαφερίμ είναι οι ταξιδιώτες, οι επισκέπτες.

Ελευθερία Δαουλτζή: κανονάκι

Γιάννης Ριζόπουλος: κρουστά

Κώστας Τσαρούχης: ούτι

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Μάνος Αχαλινωτόπουλος | Martha Mavroidi | Γιάννης Παπαδόπουλος | Giorgos Ventouris | Vagelis Karipis / 21.00

Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Μάνος Αχαλινωτόπουλος μοιράζεται τη σκηνή του Tinos World MusicFestival με την Μάρθα Μαυροειδή, τον Γιώργο Βεντουρή και τον Βαγγέλη Καρίπη, σε μια συναυλία με συνθέσεις από τον δίσκο «Υάκινθος», αλλά και νέες συνθέσεις που αναζητούν την θέση της παραδοσιακής μουσικής στο σήμερα.

Μάνος Αχαλινωτόπουλος: κλαρίνο
Μάρθα Μαυροειδή: ηλεκτρική λάφτα, φωνή
Γιαννης Παπαδόπουλος: πιάνο
Γιώργος Βεντουρής: κοντραμπάσο
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -